Een duwtje in de rug met een gratis telefonisch adviesgesprek.......

Er zijn een aantal redenen waarom je mijn aanbod zou kunnen aannemen. Om er maar een paar te noemen. Je hebt het gevoel dat je jezelf kwijt bent geraakt door een moeilijke situatie maar hoe nu verder. Je bent zeer gevoelig en je kunt de prikkels om je heen en van de maatschappij niet goed verdragen. Je wordt heen en weer geslingerd tussen je denken en je gevoel. Je hebt onverklaarbare fysieke klachten.

Ook door corona (maatregelen) zijn veel mensen in een non stop stress-reactie terecht gekomen en onverwerkte stukken hebben zich aangediend waar je nog steeds last van kunt hebben. Denk hierbij ook aan long-covid.

Je vraagt je af of healing wel iets voor jou is en of het voor jou wel werkt. Ik kan me indenken dat je liever eerst met mij kennis zou willen maken zonder al teveel moeite.

Een telefonisch adviesgesprek is dé oplossing. Desgewenst ook per Whatsapp video. Ik schenk jou 20 minuten van mijn tijd om jouw belangrijkste vraag te bespreken.

De keuze is aan jou of je wilt kiezen voor healing behandelingen. Of een spiritueel consult van één uur.

Wees ervan overtuigd, er is altijd een weg en er is altijd een oplossing. In liefde en licht.

N

Vertrouwelijk gesprek

N

Inzicht in je situatie

N

Je wordt gehoord

N

Ruimte in je hoofd

N

Lichtpuntjes zien

Ik kan geen wonderen verrichten maar ik kan je wel de weg wijzen!

Als geen ander weet ik hoe moeilijk het leven soms is. Soms weet je niet waar je moet beginnen om uit een moeilijke situatie te komen. Voor mij heel herkenbaar omdat ik zelf de weg op veel niveaus heb afgelegd. Halverwege 2020 heb ik zelf corona gehad en ervaren wat de ziekte met je doet.

Ik leer je in dieper contact met jezelf te komen, je eigen krachtbron aan te boren, je leven weer in eigen hand te nemen. Mijn kennis en mijn heldere gaven zijn mijn gereedschap. Daarbij heb ik een open verbinding met de geestelijke wereld.

Eén ding is voor mij honderd procent zeker. Je hoeft het nooit alleen te doen. Om kort te gaan heb ik 4 jaar ervaring als spiritueel coach op een advieslijn, stroomt het licht al 30 jaar uit mijn handen achter de behandeltafel en kan ik mij feilloos afstemmen voor een behandeling op afstand.

Dankbare reacties van mijn cliënten

Ik het gezocht op internet naar healing voor traumaverwerking. Ik kwam toen uit bij Kerstin Willems en site spraak mij gelijk aan. Ik heb haar gebeld en de dag erna heeft ze mij teruggebeld. We hebben een half uur gepraat waar ik heel mijn verhaal heb mogen vertellen. Aan de telefoon gaf Kerstin mij een heel vertrouwd gevoel dat ik alles kon en mocht vertellen tegen haar wat mij dwars zat. Door dit half uur aan de telefoon met Kerstin voelde ik me een ander mens. Ik werd gehoord en dat voelde heel erg fijn.

Esther

Ik had last van wisselvallige stemmingen, depressiviteit en gebrek aan zelfvertrouwen.

Ik had de hoop min of meer al opgegeven toen ik bij Kerstin kwam. Ik had nooit durven denken dat mijn leven weer de kwaliteit zou krijgen die het nu heeft. De liefdevolle werkwijze van Kerstin, haar deskundigheid en goedhartigheid, hebben me enorm geholpen.

Anoniem

Ik wil graag gehoord worden

Een cadeautje voor mezelf

2 + 11 =

Kerstin Willems

Kerstin Willems

We zullen zo snel mogelijk je vragen beantwoorden

I will be back soon

Kerstin Willems
Start Chat with:
chat