Zit je vast? Letterlijk en figuurlijk?

Ik help je om trauma’s en blokkades te helen met next level energy healing, waardoor jij de volgende stap op je pad weer kunt nemen. Vanuit licht en liefde!

9

Je voelt dat ingrijpende gebeurtenissen uit het verleden je tegenhouden.

Overlijden, een (vecht)scheiding, ziekte, seksueel misbruik, een burn-out, het verlies van een baan… Ingrijpende gebeurtenissen hebben behoorlijk veel impact, ook als ze al een tijdje geleden gebeurd zijn. Je kunt met je hoofd misschien wel beredeneren wat er aan de hand is, want je hebt al veel aan jezelf gewerkt, maar toch lijkt het niet te lukken. Emoties komen en gaan en kunnen soms best heftig zijn. Je hebt last van een onbestemd gevoel en voelt intuïtief dat er iets mag veranderen.

9

Je hebt last van fysieke klachten, waar je maar niet vanaf komt.

Misschien heb je last van je nek of je rug, of juist van je darmen. Wellicht herken je dat je vaker hoofdpijn hebt dan dat gezond is, maar ben je het slikken van paracetamol een beetje zat. Je weet dat fysieke klachten iets te betekenen hebben, maar je weet niet goed wat je ermee aan moet en hoe je ze kunt verlichten. Je bent al bij een aantal artsen en/of specialisten geweest, maar zij kunnen je niet echt goed helpen.
9

Je bent erg gevoelig en vind het moeilijk om écht voor jezelf te kiezen.

Het helpen van anderen is je tweede natuur. Het gaat moeiteloos en je doet het met liefde! Maar soms, dan vergeet je jezelf. Dat weet je best, maar toch lukt het je niet altijd om goed voor jezelf te zorgen. Je hebt het gevoel dat je regelmatig “leeggezogen” wordt en wilt graag je energie beter beschermen. Je weet dat er “meer” is, maar je bent daar onzeker over. Je bent bang dat niet iedereen in je omgeving ervoor open staat.

Het is tijd om goed voor jezelf te zorgen!

Tijd om oude stukken op te ruimen en jezelf letterlijk in het licht te zetten. Je ruimte innemen!

We leven in een bijzondere tijd van veranderingen, waarin iedereen zich in meer of mindere mate moet aanpassen aan de veranderende energieën om ons heen. Zeker voor jou als hooggevoelig persoon kan dit lastig zijn. Je kunt je verloren voelen in de massa. Je ervaart misschien klachten die niet direct een oorzaak lijken te hebben, zoals vermoeidheid, onrust en verdriet. Het merendeel van de klachten ontstaat vanuit geblokkeerde energie en emoties. Je voelt je ziek, maar de dokter kan niets vinden. Je voelt je daardoor ook niet serieus genomen. Je bent overal al geweest, maar nergens heeft men een oorzaak kunnen vinden.

Ik neem je bij de hand en wijs je de weg. Ik laat je voelen waar je op dit moment niet “heel” bent, waar vervolgens ruimte ontstaat om “heelheid” te laten zijn.

Je bent bij mij in goede handen

Ik, Kerstin, weet hoe groot de kracht is van energie en ook hoe erg het je kan belemmeren als er iets uit balans is, maar je er niet achter kunt komen wat. Ik kwam 26 jaar geleden in aanraking met het geven van energetische behandelingen en heb al talloze behandelingen mogen geven. Als je helende energie channelt (doorgeeft) van spirit is het heel belangrijk om die ene energetische frequentie door te geven die bij die ene mens past die je wilt gaan behandelen. Je gaat als het ware ‘inloggen’ in de computer van het universum vanwaar je energetische frequenties ontvangt. Ik heb geleerd hoe en mag mij met zeer veel frequenties verbinden. Ik gebruik het woord “mag”. Om een trede te stijgen in de frequentieladder wordt een healer eerst ingewijd. Noem het een soort examen. Hoe hoger je mag reiken als healer hoe heiliger het werk wordt. Ik noem het next level healing. Ik kan het niet anders omschrijven. Voor jou gaat het aanvoelen alsof je met je energie in een warm bad gaat.

Hoe werkt healing?

Healing is een liefdevolle, zachte manier om je lichaam en geest tot ontspanning te laten komen. De diepe rust die je tijdens een behandeling ervaart, stelt je in staat om weer met jezelf in contact én in je eigen kracht te komen. Healing betekent letterlijk ‘heel maken’. Tijdens en na een helende behandeling wordt je zelfherstellende vermogen geactiveerd. Een healing harmoniseert en herstelt je energiestroom.

Zoals ieder mens uniek is, is ook de aura uniek. De helende behandelingen zijn daarom maatwerk. Ons lichaam wordt omgeven door een groter lichaam, ons energielichaam of onze aura, ons “voertuig” waarmee wij alles ervaren, ook gezondheid en ziekte. Veel indrukken, emoties of energieën uit de omgeving kunnen in je aura blijven hangen zonder dat je daar erg in hebt. Je kunt daardoor overprikkeld raken en je energiestroom blokkeert. Sommige mensen hebben hun aura te veel open staan voor invloeden van anderen. Andere mensen geven teveel weg van hun energie en lopen leeg. De moderne apparatuur en Wifi verbindingen verstoren onze aura op een heftige manier. De aura kan aangetast worden waardoor de energie gaat weglekken. Er kunnen zelfs scheuren of gaten in het auraveld ontstaan en een groot aantal fysieke klachten.

Ik behandel je aura als geheel, maar ook je chakra’s (de energiecentra) en je energiebanen. Ik besteed veel aandacht aan je voeten, zodat je energie weer goed verbinding maakt met de aarde en kan wegstromen. Elke behandeling sluit ik af met een energetische massage van de rug, waarbij ik de energiebanen van je rug activeer en versterk. Hierbij werk ik met etherische oliën. Je krijgt hierna het gevoel “geestelijk in bad te zijn geweest”.

Als ik contact maak met je auraveld krijg ik allerlei indrukken via mijn heldere gaven. Daardoor kan ik mij een beeld vormen wat voor jou belangrijk is. Ik kan voelen waar je energie geblokkeerd is. Meestal zijn dit emotionele blokkades die in het fysieke lichaam tot uiting komen. Een diepe energieblokkade heeft tijd nodig om aan de oppervlakte te komen. Ik ga je niet vertellen wat de blokkade is, maar ik leer je om zélf de blokkade te zien. Ik wijs je de weg om de blokkade(s) los te laten en om daarna ‘opnieuw te leren lopen’. De plek waar een blokkade heeft gezeten wordt gevuld met hoogfrequente lichtenergie.

Als je auraveld wordt aangeraakt met licht, wordt de herinnering aan je eigen licht aangeraakt en ontwaakt. Je eigen licht gaat aan. Zweverig? Zo klinkt het misschien wel, maar in de praktijk is het vooral heerlijk en ontspannend. Het is het mooiste cadeautje wat je jezelf kunt geven. De ontmoeting met je innerlijke zelf.

Wat voor aanvullende healingmethodes zet ik in?

Healing is heel geavanceerd. Het is moeilijk te begrijpen. Je moet je er vooral aan overgeven en het durven te ontvangen. Naast het werken met mijn handen zet ik, zo nodig en altijd in overleg met mijn cliënt, als aanvulling verschillende methodes en technieken in om diepere lagen in stroming te brengen.

Healing met kleurlicht

Kleurlichttherapie is van onschatbare waarde als aanvulling op healing voor transformatie op diep niveau, omdat onze cellen via lichtdeeltjes (biofotonen) informatie doorgeven aan andere cellen. De combinatie van healing met kleurlicht helpt om geblokkeerde energie op natuurlijke wijze te activeren zowel op fysiek als op energetisch niveau. Behalve bij stress zet ik kleurlicht ook in als er sprake is van trauma’s die ontstaan zijn in de prenatale fase (vanuit de moederbuik), diepliggende blokkades en bij stervensbegeleiding.

 Deze behandeling is helaas niet geschikt voor mensen met epilepsie, migraine en tijdens zwangerschap.

Healing met kristallen

Ik werk graag intuïtief met kristallen tijdens een healing behandeling. De kristallen voegen hun eigen specifieke energie toe aan de energiestroom van het fysieke lichaam, maar ook in de energiestroom van het verfijnde energielichaam.

Heel bijzonder is het Goudfacet Swarovski kristal. Het voegt geen energie toe aan je energiestroom maar zet processen via de huid in beweging.

Dolphins of Atlantis Aura Healing

Dit is een op zichzelf staande healing behandeling en een beetje te vergelijken met een reikibehandeling. Het verschil is dat de energiefrequenties niet door hoge lichtmeesters en/of engelen wordt doorgegeven maar door de zielen van dolfijnen, ook engelen van de zee genoemd. Ik werk dan met “vloeibaar licht”, net als water, waarbij het energieveld schoon wordt gespoeld. Dit klinkt misschien onwennig, maar deze behandeling is zeer intensief en uitermate doeltreffend.

Je hebt oude stukken verwerkt

Traumatische ervaringen kun je niet alleen verwerken door te praten, ze zijn ook duidelijk voelbaar in je energieveld en in je lichaam. Door de healing zijn blokkades opgeruimd en hebben oude stukken echt een plekje. Je kunt weer verder!

Je ervaart een diepe innerlijke rust

Je voelt een diepe innerlijke rust na een healing. Je voelt je dichterbij jezelf. Je hele systeem heeft een boost gekregen. Je voelt je rustig en krachtig, maar vaak juist ook energiek. Als je regelmatig een healing behandeling krijgt, dan zul je deze rust meer en meer kunnen vasthouden. Je voelt je eigen kracht weer en durft hier ook echt voor te gaan staan.

Verlichting van klachten

Fysieke klachten ontstaan vaak door een verstoring in de energie. Diverse healings lossen de onbalans op, waardoor je minder last hebt van fysieke klachten. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd wat zorgt voor heling van de oorzaak op diepere lagen.

Ervaringen van mijn klanten

Mijn allereerste afspraak met Kerstin zal ik nooit vergeten, het was eigenlijk een intakegesprek maar mijn reactie was zo heftig dat ze me meteen op de behandeltafel heeft gelegd. Het verschil dat ik na deze eerste behandeling voelde, was ongelofelijk. Voor het eerst sinds weken hoefde ik niet continue te huilen. De behandelingen waren in het begin zeer intensief, maar zorgden ervoor dat ik me steeds beter ging voelen. Nu ga ik een keer in de zoveel tijd voor een APK-tje en dat geeft heel veel energie. Ze heeft mij geholpen een voor mij heftige gebeurtenis een plek te geven. Tijdens een behandeling kom ik helemaal tot rust en denk ik nergens meer aan. Je bent met jezelf bezig op een hele fijne manier. De behandelingen hebben mij geholpen om mijzelf weerbaarder te maken. Kerstin is een hele warme vrouw en ik voelde me ook direct bij haar op mijn gemak. Dat geeft de behandeling ook een extra dimensie.”
Anoniem

Ik kom al geruime tijd bij Kerstin. Naast het gevoel na een sessie een stuk lichter te zijn en vol energie geeft Kerstin je de mogelijkheid je eigen weg te vinden en je te ontwikkelen binnen het potentieel dat dit leven voor je in petto heeft. Kerstin opperde het idee om ook prenatale kleurlichttherapie te doen. Het voelde voor mij goed om te doen en ik heb ja gezegd, ook uit nieuwsgierigheid naar nieuwe lagen in mijzelf. Het effect van deze behandelingen had ik nooit verwacht. De relatie met mijn moeder is sterk verbeterd en ik kom ineens, als van nature, voor mezelf op. Iets wat ik altijd heel moeilijk vond (wees stil, wees onzichtbaar, doe of alles goed is). Mijn rechterknie zat altijd “verstopt” en de energie liep moeilijk door, dit is nu weg. Plekken op mijn voeten die altijd gevoelig waren door oude blessures bleken precies die “pijnplekken” te zijn die Kerstin vond met de kleurlichtpunctuur. Een hele bijzondere ervaring.
Een yogadocente over mijn behandelingen

Als je bij mij in de praktijk komt, dan ….

starten we kennismakingsgesprek. Ik wil graag weten wie je bent en waar je tegenaan loopt. Jouw verhaal is belangrijk voor mij omdat een healing al enorm veel in beweging kan zetten! De meeste van mijn cliënten kiezen ervoor om regelmatig terug te komen, zodat ze hun klachten echt bij de kern kunnen aanpakken en oude stukken mogen opruimen. Stapje voor stapje pellen we alle lagen af.

Je kunt mijn behandelingen ook prima combineren als je onder behandeling bent bij een psycholoog of andere zorgverlener. In dat geval adviseer ik om aan de zorgverlener door te geven dat je in mijn praktijk behandeld wordt vanwege het effect dat de energie heeft op het behandeltraject elders. Natuurlijk is het daadwerkelijke effect voor iedereen persoonlijk. Ik respecteer uiteraard je privacy en zal geen gegevens uitwisselen zonder je schriftelijke toestemming.

De behandelingen zijn geen vervanging voor medische zorg. Indien nodig, zal ik je altijd doorverwijzen naar de huisarts en/of een specialist.

Het is tijd om goed voor jezelf te zorgen

Soms weet je niet waar je moet beginnen om uit een moeilijke situatie te komen.

Mijn gratis adviesgesprek per telefoon kan je helderheid verschaffen.

Veelgestelde vragen over healing behandelingen

Hoelang duurt een behandeling?

Een eerste sessie duurt altijd 2 uur. Die tijd is nodig om jou te leren kennen en om meteen veel in beweging te zetten.
Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Dat is inclusief voor- en nagesprek.
Een diepe blokkade helen kan in sommige gevallen 2 uur duren.
Een sessie inclusief een meditatie kan ook langer duren.
Ik ga vooraf altijd eerst overleggen of je wilt mediteren.

Kan ik na-reacties krijgen?
Zowel emotioneel als lichamelijk kunnen er reacties optreden. Dat betekent dat de energie begint te werken. Ik schenk veel aandacht aan deze reacties, ook om deze te leren begrijpen. Tijdens de intake wordt dit besproken.
Kan ik mijn medicijnen blijven gebruiken?
Ja. Tijdens de intake wordt medicijngebruik en ziektegeschiedenis besproken. Naast energy healer ben ik ook geschoold als natuurgeneeskundig therapeut op HBO niveau met medische basiskennis.
Zijn de behandelingen ook geschikt voor ouderen?
Ja. Met enige regelmaat behandel ik ook ouderen, eventueel ook aan huis.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat is afhankelijk van de hulpvraag en hoe men reageert op de energie. Ieder mens is immers anders. Sommige mensen gaan sneller als de ander. Tijdens de intake spreken wij de frequentie van de sessies af. Ieder mens heeft zijn/haar eigen weg. Gemiddeld duurt een traject circa 3 maanden.
Voorbeeld: je wilt snel resultaat. Dan heb je baat bij 1 sessie per week.

Ik wil alleen ontspannen, kan dat ook?
Jazeker, de healing wordt dan afgestemd op alleen ontspannen.
Zijn de behandelingen ook geschikt voor kinderen?
Ja. Ik behandel op verzoek regelmatig kinderen. Een of beide ouders zijn daarbij aanwezig. Kinderen zijn zeer gevoelig voor de energie en reageren heel snel.
Krijg ik de behandelingen vergoed?

Met ingang van 2023 worden de behandelingen tot mijn spijt niet meer vergoed. E.e.a. in verband met wijzigingen in de regelgeving.

Ervaringen van mijn klanten

Ongeveer 12 jaar geleden worstelde ik met mijzelf. Ik had veel boeken gelezen, onder andere over hoog sensitiviteit en spiritualiteit. Maar ook over psychologie. Het bleef tollen in mijn hoofd en ik begreep niet waarom ik mezelf soms zo angstig voelde. Inmiddels wist ik wel dat ik een ontwikkelde analytische kant heb in combinatie met hoog sensitiviteit waardoor ik veel prikkels oppak. Een combinatie waar ik lastig mee om kon gaan. Toen kwam ik via via bij Kerstin terecht. Ik was direct blij om bij vrouw te komen die zo open, warm, vriendelijk en wijs is.

Door haar healing sessies, in combinatie met het praten daaraan voorafgaand, werd ik rustiger, werd mijn hoofd kalmer. Voelde ik me fysiek lichter. Ik kwam er steeds meer achter wat er in mij gebeurde als ik in bepaalde situaties terecht kwam op mijn werk of privé. En dat door wie ik ben ik (on)bewust veel van anderen kan overnemen. Energieën die ik dan opzuig en de mijne maak. Ik ontdekte dat ik dit mijn hele leven al had gedaan. Bij Kerstin leerde ik daar mee omgaan, leerde zij me hoe ik dit bij mezelf kan signaleren en hoe ik vervolgens de prikkels buiten mij kan houden en in de juiste context kan plaatsen. Na elke sessie ging ik vrijer en meer geaard weer naar buiten.
Gedurende dit traject kwamen er oude emoties naar boven, gekoppeld aan oude trauma’s. Op advies van Kerstin heb ik dit samen met een psycholoog uitgewerkt. De combinatie van het doorakkeren met de psycholoog en de healingsessies met Kerstin waren een geruststellende en veilige combinatie die me ver hebben gebracht en waardoor ik steviger in het leven ben komen te staan.
Uiteindelijk werden de angsten minder, werd de oorsprong bekend en kon ik daar beter mee omgaan. En vooral werd ik me bewust tijdens de gesprekken met Kerstin hoe je fysiek daar op kan reageren.
Door de healing- en kleurtherapie sessies is alles veel beter gaan stromen en ontdek ik veel eerder wanneer ik een energielek heb. Kerstin heeft me enorm geholpen door me oefeningen te leren en tips te geven waardoor ik veel meer bij mezelf blijf, nu als nature voor mezelf opkom en signaleer wanneer ik weer goed moet aarden.
Ik ben Kerstin dankbaar voor alle geduld en hulp en de ervaringen die ik heb gehad. Ik koester haar adviezen nog altijd.

Anoniem

Reuze bedankt Kerstin voor jouw liefdevolle vakkundige wijze waarop je via healing en lichttherapie diepere energetische lagen in stroming hebt gebracht. Enorm veel succes toegewenst.”
Een haptonoom/kindertherapeute over mijn behandelingen

Al jaren had ik last van mijn nek en mijn buik. Diverse ziekenhuisonderzoeken wezen niks uit. Enigszins zenuwachtig kwam ik bij Kerstin en tijdens de intake legde ze letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek. Dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, heb ik geleerd de afgelopen twee jaar. Een hoop emotionele bagage heeft een plekje gekregen. De klachten zijn gotendeels afgenomen, oorzaak en gevolg zijn duidelijk te herkennen. Hierdoor is een vast levenspatroon ten goede veranderd. Nu twee jaar verder ben ik zo goed als pijnvrij, kan ik zaken beter relativeren, heb ik een opener uitstraling en doe ik andere dingen in mijn leven. Af en toe bezoek ik Kerstin voor een apk en dat is een ware traktatie! Niet alles wat bij Kerstin gebeurt is te begrijpen. Spontaan een huilbui, gevoelens en ervaringen die je niet kent, maar ook het op korte termijn resultaat, is soms verbazingwekkend. Kerstin is een warme persoonlijkheid en erg bekwaam in haar vak. Mijn leven is veel leuker geworden en dit wens ik iedereen toe.”
Anoniem

Ben je klaar voor de oversteek naar je stralende zelf?


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!
Kerstin Willems

Kerstin Willems

We zullen zo snel mogelijk je vragen beantwoorden

I will be back soon

Kerstin Willems
Start Chat with:
chat