Home » Blog » Healing » Energy boost healing

Energy boost healing

door | 10 jan, 2022 | Healing

Aanpassen is een overlevingsstrategie geworden

Wat doe je in een tijd waarin alles tegen zit. In een tijd van onzekerheid waarin je niet weet waar je aan toe bent. Een tijd waarin je niet wist dat het je ooit zou overkomen. Laat staan hoe je hiermee om moet gaan. Je doet je best om ermee te dealen. Om de zoveel weken moet je je weer opnieuw aanpassen. Aanpassen aan alsmaar veranderende energieën in de wereld, ons eigen landje, je eigen leven. Je raakt er elke keer weer super gestrest van. Wat doe je dan. In plaats van ons met anderen te verbinden, mogen we dat niet meer. Dat gaat tegen de menselijke natuur in. Je wordt er moedeloos van en zó moe in je hoofd. Je slaapt slecht.

We mogen niet vergeten dat de moderne apparatuur en (5G) wifi verbindingen ons energieveld op een heftige manier verstoren waardoor energie gaat weglekken. Denk ook aan thuiswerken, online meetings etc. Er kunnen zelfs scheuren of gaten in je energieveld ontstaan en een groot aantal onbegrepen fysieke klachten.

De één heeft er meer last van dan de ander. Als hooggevoelig mens heb je het extra zwaar omdat je veel sneller overprikkeld raakt. Je kunt je verloren voelen, de verbinding met jezelf kwijtraken. Dat kan zich o.a. ook uiten als machteloosheid, geïrriteerdheid, boosheid. Als hooggevoelige kun je de angst energie van anderen heel sterk voelen. De reden hiervan is dat de trilling of vibratie van het energielichaam omlaag zakt als je teveel of te lang in contact bent met lage-trilling-emoties zoals angst, boosheid of liefdeloosheid. In een lage trilling kun je veel sneller wegzakken in uitzichtloosheid of negativiteit. Zelf herken ik dit ook. Soms kost het mij ook moeite om te voorkomen dat ik niet wegzak in deze draaikolk van negatieve energie.

De energy boost healing

Ik heb iets moois bedacht omdat ik sterk voel dat het nodig is. De energy boost behandeling is uitsluitend gericht op het verhogen van je trilling, het schoonmaken en sterk maken van je energieveld, waardoor je beter in je vel komt te zitten en beter geaard bent. Je krijgt een boost, zodat je energiesysteem zich weer ‘herinnert’ je eigen zelfherstellende vermogen te verhogen. Je lichtje gaat weer feller schijnen en je geeft iets moois aan het energetisch collectief terug. Zie het als een gloeilamp die feller gaat schijnen.

Wat kun je verwachten?

  • Je energie stroomt weer
  • Je komt weer in contact met je lichaam
  • Boost van het zelfherstellende vermogen
  • Je bent weer goed geaard
  • Je bent niet langer meer zo moe
  • Je krijgt er weer zin in

Investering in jezelf is slechts € 55,00

Deze behandeling kan, indien gewenst, gecombineerd worden met mijn andere behandelingen. Je bent bij mij in goede handen. Ik heb ruim 28 jaar ervaring in het geven van energetische behandelingen. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van mijn gratis consult per telefoon.

Heb je vragen of wil je meer weten?  Neem gerust contact met mij op.

Je bent van harte welkom.

Lieve groet,

Kerstin 

Ik ben Kerstin

Ik ben een kanaal voor licht en liefde, spiritueel healer en natuurgeneeskundig therapeut. Op mijn pad van healing heb ik heel veel mogen ervaren en leren. Het is mijn wens om je te inspireren op je pad en je zoektocht naar je autenthieke zelf.

 

Categorieën

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin