Home » Blog » Healing » Healing op afstand

Healing op afstand

door | 19 aug, 2020 | Healing

In the picture vandaag: de afstandsbehandeling

Bij healing op afstand, ook wel distance healing genoemd, vindt er energieoverdracht plaats op afstand. Of je je nu in de kamer hiernaast bevind, in ons buurland België of overzee in Zuid Amerika. Als healer ben ik niet gebonden aan tijd of ruimte om te kunnen behandelen. 

Er wordt nogal eens lacherig over gedaan. Door sceptici wordt het als hocus pocus afgedaan. Wat zij niet beseffen is dat energie niet wordt belemmerd door ruimte of tijd. Denk hier aan Albert Einstein en zijn relativiteitstheorie. Ik geloof heilig in de kracht van energie en dat ik op afstand energie kan overdragen en een healing kan geven.

Veilige afstemming

Voor een veilige energieverbinding op afstand is een goede afstemming heel belangrijk. Een afstemming met mijn geestelijke begeleiding, de familie van het licht waar ik mee samen mag werken. Zij zorgen voor een brug van licht. Zie het als een antivirusprogramma met firewall zodat ik veilig kan werken.

Welke methode gebruik ik

Ik heb diverse healing technieken geleerd, als reiki master ook de reiki-behandeling op afstand. Ik geef de voorkeur aan de Dolfijnen van Atlantis healing. Ik werk met kristallen en behandel de energiecentra met mijn vingertoppen. Ik voel in het energieveld waar zich opgehoopte spanningen bevinden, waar teveel energie is en waar te weinig. Ik voel in mijn eigen lichaam emotionele dingen die spelen. Echter, alleen wat op dat moment speelt en belangrijk is om aan te werken. Alles wat ik voel deel ik met je en geef je een advies mee.

Wat kun je voelen 

  • Ontspanning
  • Energie stroomt weer
  • Tintelingen, koude rillingen
  • Emotionele ontladingen
  • Kleuren en lichtflitsen zien
  • Aanrakingen voelen

Hoe gaat het in zijn werk

Op de afgesproken tijd hebben we contact via videobellen. Ik bespreek met je hoe ik te werk ga en wat je klachten zijn en/of je een speciale hulpvraag hebt. Ik stuur je een foto van de behandeltafel met kristallen die ik heb geplaatst en vraag je om daar in gedachten te gaan liggen. Vervolgens ga ik aan de behandeling beginnen, deze duurt circa een half uurtje. Na de behandeling hebben we een afsluitend gesprek waarin we ervaringen uitwisselen. Ik stuur je een betaalverzoekje.

Het is in principe niet nodig om beeldcontact en/of een gesprek te hebben. Ik zou op een foto kunnen werken en n.a.v. een e-mailtje. Mijn ervaring is echter dat persoonlijke aandacht heel belangrijk is. Voor jou als energieontvanger om je goed te kunnen ontspannen en over te geven aan de energie. Voor mij als energiegever om mij nóg beter te kunnen invoelen op jouw unieke energieveld en klachten. 

Het klinkt misschien gek maar ik heb in de pré-corona tijd niet op afstand gewerkt. Tijdens de lock-down dagen ben ik er pas mee begonnen. Wat een aangename verrassing! Er komen veel mensen van ver en maken er dankbaar gebruik van. Zelfs mensen uit hun geboorteland overzee in Zuid Amerika.

Wil jij ook een behandeling ervaren in ‘no time-no space’?

Je bent van harte welkom. 

Lieve groet,

Kerstin

 

Toen je begon voelde ik een tinteling, stroming in mijn benen. Vervolgens een soort druk op mijn buik. Dit gevoel trok naar mijn kaken en hoofd. Toen kwam er rusten en voelde ik me heel licht worden. Er kwam stroming in mijn onderbenen. Aan het einde voelde ik me heel rustig en krachtig.

Anoniem, 53 jaar

Ik merkte dat alles eerst donker was, dan een soort lichtflitsen, donker en weer licht. Daarna werd het héél licht alsof ik in het licht werd gezet. Verder heel rustig en relaxed.

Anoniem, 30 jaar

Dit was voor mij de tweede behandeling op afstand. Ik voelde van alles. Het begon met een enorme energie en er kwam veel verdriet los. Ik moest huilen. Daarna kreeg ik kracht in mijn benen, moest veel zuchten en geeuwen. Alles werd geel. Dank je wel voor deze mooie ervaring. 

Anoniem, 52 jaar

Ik ben Kerstin

Ik ben een kanaal voor licht en liefde, spiritueel healer en natuurgeneeskundig therapeut. Op mijn pad van healing heb ik heel veel mogen ervaren en leren. Het is mijn wens om je te inspireren op je pad en je zoektocht naar je autenthieke zelf.

 

Categorieën

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstin Willems

Kerstin Willems

We zullen zo snel mogelijk je vragen beantwoorden

I will be back soon

Kerstin Willems
Start Chat with:
chat
Tweet
Share
Share
Pin