Home » Blog » Healing » In gesprek met Wendy Broersen

In gesprek met Wendy Broersen

door | 20 jun, 2019 | Healing, Media archief

In gesprek met Wendy Broersen

door | jun 20, 2019 | Healing, Media archief | 0 reacties

Interview met Wendy Broersen

Met dankbaarheid kijk ik terug naar het jaar 2015, waarin ik mee deed aan het programma van NL Supervrouwen, gepresenteerd door wijlen Tineke Verburg op RTL7. De opnames vonden plaats in het WTC Almere. Dezelfde dag vonden er ook opnames plaats voor NL Supervrouwen Online TV.

Het thema was “Wat was de reden voor mijn carrièreswitch”. Super leuk om mezelf op deze manier te kunnen presenteren.

Een paar jaar later, 2020 focus ik mij helemaal op het healingwerk. Ik werk niet langer meer als Momentum lifestylecoach. Ik geef nog steeds voeding- en afslankadviezen naast de healings als mensen daar behoefte aan hebben.

Hartelijke groet,

Kerstin

Ik ben Kerstin

Ik ben een kanaal voor licht en liefde, spiritueel healer en natuurgeneeskundig therapeut. Op mijn pad van healing heb ik heel veel mogen ervaren en leren. Het is mijn wens om je te inspireren op je pad en je zoektocht naar je autenthieke zelf.

 

Categorieën

Gerelateerde artikelen

Healing op afstand

Healing op afstand

Bij healing op afstand, ook wel distance healing genoemd, vindt er energieoverdracht plaats op afstand. Of je je nu in de kamer hiernaast bevind, in ons buurland België of overzee in Zuid Amerika. Als healer ben ik niet gebonden aan tijd of ruimte om te kunnen behandelen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin