06 102 403 17 info@kerstinwillems.nl

   Pijn reist door familielijnen

   totdat iemand bereid is het te helen in zichzelf.

   Door ‘door’ het heftige 
proces van genezing te gaan,

   geef je niet langer 
de kelk met gif door

   aan de volgende generaties.

   Het is enorm belangrijk en heilig werk.

   Bron: Reed of Light

   Ik heb een prachtig cadeau gekregen van hogere wereld. Ik werd in één van mijn meditaties meegenomen naar een heelkamer waar ik heling mocht krijgen van de laatste druppels van de kelk met gif van de familielijnen van de vrouwelijke kant. Dit was zeer bijzonder omdat je normaal gesproken pas naar een heelkamer mag als het aardse leven klaar is.

   Het was een turquoise heelkamer. De heelkamer nam de vorm aan van een baarmoeder. Ik realiseerde mij dat ik in de buik van mijn moeder dobberde. Het was niet fijn, het was heel onrustig en ik werd heel erg bang. Door heel diep door te ademen veranderde de kleur van het vruchtwater van grijs in turquoise. Alle negatieve emoties van moeder die ik had geabsorbeerd werden getransformeerd. Ik werd rustiger, blijer en de angst loste op. Daarna mocht ik mezelf opnieuw geboren zien worden.

   Zonder dat ik me er echt bewust van was ben ik al heel wat jaartjes bezig met het transformeren van pijn in de familielijnen van de vrouwelijke kant met hele zware thema’s. Depressie, zelfdoding, moord, misbruik, liefdeloosheid om er maar een paar te noemen. Deze ervaring heeft mij veel inzicht verschaft. Doordat ik zelf heling mocht ontvangen sta ik nu heel anders in de wereld.

   Nota bene:
   De prenatale behandeling met kleurlicht is een heel mooie behandeling om mensen te helpen negatieve ervaringen uit de baarmoedertijd te transformeren. Diepe bewustzijnslagen komen weer in stroming. Je kunt letterlijk en figuurlijk ‘met een schone lei’ beginnen.

   Voor informatie over de heelkamers zie mijn andere blog “healing en de overgang naar een nieuw leven