Home » Blog » Healing » Stress resulteert in verkrampingen op zowel lichamelijk als op energetisch niveau

Stress resulteert in verkrampingen op zowel lichamelijk als op energetisch niveau

door | 19 mrt, 2020 | Healing, Spiritualiteit & bewustwording

Stress of druk is onderdeel van ons dagelijks leven. Er wordt heel veel van de mens gevraagd in de huidige maatschappij. Over het algemeen kan men de situaties wel hanteren. Steeds vaker kloppen mensen aan bij de praktijk omdat de dagelijkse situaties boven hun hoofd groeien. De druk is dan zo groot geworden, dat men last krijgt van veel lichamelijke en ook geestelijke ongemakken. Vooral als er weinig uitzicht is op herstel van een moeilijke situatie. Ook ‘pijntje hier pijntje daar’ kan knap lastig zijn.
Overgewicht is eveneens vaak het gevolg van een voortdurende verkramping en het onvermogen van het lichaam om zich van gifstoffen te ontdoen. Al deze klachten zijn waarschuwingssignalen om ons eraan te herinneren rust te nemen of om een belangrijke keuze te maken.

Krachtige & effectieve combinatie om de negatieve effecten van stress te verhelpen met een korte Tweaklite kleurlichtbehandeling

De combinatie van kleurlicht en healing helpt om de negatieve spiraal te doorbreken. Op twee centra in ons lichaam wordt de geblokkeerde energie op natuurlijke wijze geactiveerd.
Een proces wordt in gang gezet van overleven naar het terugkrijgen van je eigen leven. Je leven weer in eigen hand krijgen. Gedurende 5 minuutjes werk ik met het lampje op de twee centra, waarna ik doorga met de energetische behandeling.

Ik ben Kerstin

Ik ben een kanaal voor licht en liefde, spiritueel healer en natuurgeneeskundig therapeut. Op mijn pad van healing heb ik heel veel mogen ervaren en leren. Het is mijn wens om je te inspireren op je pad en je zoektocht naar je autenthieke zelf.

 

Categorieën

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstin Willems

Kerstin Willems

We zullen zo snel mogelijk je vragen beantwoorden

I will be back soon

Kerstin Willems
Start Chat with:
chat
Tweet
Share
Share
Pin