06 102 403 17 info@kerstinwillems.nl
Selecteer een pagina

Stress of druk is onderdeel van ons dagelijks leven. Er wordt heel veel van de mens gevraagd in de huidige maatschappij. Over het algemeen kan men de situaties wel hanteren. Steeds vaker kloppen mensen aan bij de praktijk omdat de dagelijkse situaties boven hun hoofd groeien. De druk is dan zo groot geworden, dat men last krijgt van veel lichamelijke en ook geestelijke ongemakken. Vooral als er weinig uitzicht is op herstel van een moeilijke situatie. Ook ‘pijntje hier pijntje daar’ kan knap lastig zijn.
Overgewicht is eveneens vaak het gevolg van een voortdurende verkramping en het onvermogen van het lichaam om zich van gifstoffen te ontdoen. Al deze klachten zijn waarschuwingssignalen om ons eraan te herinneren rust te nemen of om een belangrijke keuze te maken.

Krachtige & effectieve combinatie om de negatieve effecten van stress te verhelpen met een korte Tweaklite kleurlichtbehandeling

De combinatie van kleurlicht en healing helpt om de negatieve spiraal te doorbreken. Op twee centra in ons lichaam wordt de geblokkeerde energie op natuurlijke wijze geactiveerd.
Een proces wordt in gang gezet van overleven naar het terugkrijgen van je eigen leven. Je leven weer in eigen hand krijgen. Gedurende 5 minuutjes werk ik met het lampje op de twee centra, waarna ik doorga met de energetische behandeling.