Home » Blog » Media archief » Interview met wijlen Tineke Verburg

Interview met wijlen Tineke Verburg

door | 30 jun, 2020 | Healing, Media archief

Interview met wijlen Tineke Verburg

door | jun 30, 2020 | Healing, Media archief | 0 reacties

Een mooie herinnering

Met dankbaarheid kijk ik terug naar het jaar 2015, waarin ik mee deed aan het programma van Supervrouwen, gepresenteerd door wijlen Tineke Verburg op RTL 7. De opnames vonden plaats in het WTC Almere. Het was een geweldige ervaring om Tineke Verburg te leren kennen, die haar vragen aan mij uitermate goed had voorbereid. Wat een prachtige persoonlijkheid. Ze draaide haar hand niet om voor dit programma. Ze wás het programma. Heerlijk om te zien en erbij te mogen zijn.

Onderneemster met spirituele achtergrond

Het was een mooie gelegenheid om mijzelf te laten zien als onderneemster met een spirituele achtergrond. Ik vind het belangrijk om healing als normaal en heel aards te presenteren en niet als iets ‘zweverigs’.

Nu schrijven we het jaar 2020. Inmiddels focus ik mij helemaal op het healingwerk. Ik werk niet langer meer als Momentum lifestylecoach. Ik geef nog steeds voedingsadviezen naast de healings als mensen daar behoefte aan hebben. Het fysieke jasje heeft ook aandacht nodig.

Hartelijke groet,

Kerstin

Ik ben Kerstin

Ik ben een kanaal voor licht en liefde, spiritueel healer en natuurgeneeskundig therapeut. Op mijn pad van healing heb ik heel veel mogen ervaren en leren. Het is mijn wens om je te inspireren op je pad en je zoektocht naar je autenthieke zelf.

 

Categorieën

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin