06 102 403 17 info@kerstinwillems.nl

   Detox voor lichaam en geest

   Een gezonde geest woont in een gezond lichaam.

   Voeding en afslanken

   Met de Body Scanalyser test ik uit of er vitaminen, mineralentekorten of eventueel andere energetische verstoringen in het lichaam zijn. Om ook op fysiek niveau balans tot stand te brengen. Het in balans brengen van je eetpatroon (en beweegpatroon) mogen we natuurlijk niet vergeten als we over een gezonde levensstijl praten. Je kunt bij mij terecht voor de orthomoleculaire behandeling van overgewicht. Mijn favoriete programma voor de behandeling van overgewicht is het Momentum® lifestyle programma. Om te ervaren waar ik mee werk, heb ik het programma eerst zelf uitgetest.

   Body Scanalyser

   Op fysiek niveau is een gezonde levensstijl belangrijk. Hoe ziet jouw leefstijl eruit, zijn er misschien aanpassingen nodig? Vitaminen, mineralen en andere essentiële bouwstoffen zijn van essentieel belang. Zijn ze ook in de juiste verhoudingen in jouw voedsel aanwezig? Met de Body Scanalyser kunnen we dat snel en veilig energetisch testen. Je houdt een handsensor vast en de meting kan worden gedaan. De handsensor is aangesloten op een computerprogramma. Aan de hand van de uitkomst adviseer ik jou.

    Het eerste consult bestaat uit het afnemen van de anamnese, het in kaart brengen van je ziektegeschiedenis. Vervolgens wordt de test afgenomen, de testresultaten besproken en krijg je advies. Misschien is het nodig om het gebruik van voedingssupplementen en/of kruidengeneesmiddelen aan te passen of te gaan gebruiken. Daarnaast is een gezonde levensstijl belangrijk. Eventuele medicatie en voedingssupplementen die je gebruikt dienen te worden meegenomen. Neem bij twijfel contact op met de praktijk. Misschien is deze test niet geschikt voor je. De Body Scanalyser neemt de status van de cellen waar. Door op het moment de juiste gezondheidsmaatregelen te nemen kan men preventief te werk gaan.

   De meting met de Body Scanalyser is helaas niet geschikt voor mensen met een pacemaker of een ander elektronisch implantaat, mensen die langdurig medicatie gebruiken, mensen met zeer ernstige gezondheidsklachten en bij zwangerschap of menstruatie.
   Stel altijd je huisarts en/of specialist op de hoogte van het gebruik van voedingssupplementen. Voedingssupplementen en/of kruiden kunnen invloed hebben op de werking van medicijnen en zijn geen vervanging voor medische zorg. Indien nodig, zal ik je altijd doorverwijzen naar de huisarts en/of een specialist.

   Momentum® lifestyle programma

   Ben jij een levensgenieter en hou je van lekker eten en drinken, maar ben je de balans kwijt in je eetpatroon? Heb je alles al geprobeerd, maar krijg je steeds die paar hardnekkige kilo’s er niet af? Dan is het Momentum dieet wellicht de oplossing voor jou! Niet alleen geschikt bij overgewicht maar ook bij een onregelmatige vetverdeling. Je valt op verantwoorde wijze af en leert een gezonde levensstijl aan. Het programma is ook prima te gebruiken voor een jaarlijkse ontgifting. Basisbegeleiding is inbegrepen, je kunt kiezen voor eenvoudige of uitgebreide begeleiding bij mij in de praktijk.

   Speciaal voor het programma heeft Momentum® een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om jezelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het Momentum® dieet bestaat uit gezonde en smakelijke gerechten met veel groenten, fruit, vis en vlees. Geen maaltijdvervangers, maar gezond en eerlijk eten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden. In de handleiding van het programma zijn in samenwerking met een chef-kok een aantal smakelijke weekmenu’s samengesteld.
   Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit 24 doses Carnitrin®, 45 Multi Vita capsules (beide voedingssupplementen), een 3 fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een handig dieetoverzicht, een boodschappenlijst en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden.

   E-mail begeleiding

   Email begeleiding bestaat uit het kort beantwoorden van vragen per mail. Dit is altijd in de prijs van de kuur inbegrepen of men er nu wel of geen gebruik van maakt. De consulten voor de persoonlijke begeleiding worden separaat, per keer gedeclareerd. Zo worden de kosten gespreid. Voor optimaal resultaat kun je rekenen op een traject van circa drie maanden. Het aantal consulten verschilt per persoon en is maatwerk.

   Een kuur kan ook per post aangetekend worden opgestuurd. Hiervoor wordt wel een bijdrage in de verzend/administratiekosten in rekening gebracht.

   Aangekochte pakketten kunnen niet worden teruggenomen.

   NB:  Dit dieet kan alleen onder professionele begeleiding gevolgd  worden. Als u hartpatiënt bent of diabetes heeft, dient u uw arts in te lichten dat u van dieet bent veranderd. Overleg met uw arts of en hoe u uw medicijnen moet aanpassen.

   Vanaf 2007 werd ik gehinderd door een te hoge bloeddruk 155/95. Uiteraard kreeg ik de bekende beta-blokkers door mijn huisarts voorgeschreven maar echt helpen deden deze niet. Recent heb ik een poging gedaan om via de praktijkassistente van mijn huisarts mijn bloeddrukprobleem nog eens aan te pakken, maar de enige mogelijkheid die zij had waren (andere) bloeddrukverlagende medicijnen. Ik zag meer in de oorzaak van het probleem aan te pakken. Bij toeval kwam ik tijdens een lezing over diabetes en ontstekingen met Kerstin Willems in gesprek. Uiteraard ging het gesprek over ziekte en gezondheid en sprak zij over het directe verband tussen overgewicht en hoge bloeddruk. Maar ook over het feit dat afvallen geen langdurige en pijnlijke “operatie” hoeft te zijn, mits dit gebeurt met de juiste producten en onder zorgvuldige begeleiding. Ik heb 3 weken nodig gehad om te wennen aan het idee dat ik voor het eerst van mijn leven af ging vallen d.m.v. een dieet. Uiteindelijk heb ik sprong gewaagd en ik ben na 5 weken dieet, zonder honger- of “trek”-gevoel, 15 kilo afgevallen. Nu na 3 maanden totaal 17 kilo lichter, met een inmiddels gestabiliseerd gewicht en terug in mijn oorspronkelijk eetpatroon, maar nu zonder mijn “zondige” overvloed aan suiker en kaas, is mijn bloeddruk 130/75. Boven alles voel ik mij vooral energieker en kan daardoor de hele wereld weer aan. Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om Kerstin hierbij te bedanken voor haar inzet tijdens de introductie maar vooral tijdens de begeleiding van mijn eerste dieetavontuur in 66 jaar. Lieve Kerstin, bedankt hiervoor!

   anoniem

   Via een kennis kwam ik contact met Kerstin. Door diverse zware operaties was ik heel erg moe en had bijna geen energie meer. Ik had erg hoge bloedsuikerwaardes en kreeg dit niet meer onder controle. Ook had ik een aantal littekens die na de operaties niet goed waren geheeld en reguliere middelen hielpen niet. Kerstin heeft voor mij een behandelplan opgesteld. Ze is begonnen met healing en energiebehandelingen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik mij al na de eerste behandeling heel erg prettig voelde. Binnen 6 weken was ik een totaal ander mens geworden, die weer lekker in zijn vel zit. Tegelijkertijd heeft Kerstin mij ook doorgemeten en een aantal supplementen en kruidenmiddelen voorgeschreven. Mijn littekens zijn inmiddels netjes geheeld. Ik was er heel slecht aan toe; die kennis die mij dit telefoonnummer aanreikte, kwam als een geschenk uit de hemel. Het is nu een half jaar later en het gaat gelukkig weer helemaal goed met mij. Ik heb volop energie en ik sport regelmatig. Ik ben nog steeds onder behandeling van Kerstin maar nu voor gewichtsbeheersing met een persoonlijk dieet. Ik ben altijd aan het jojoën geweest tot dit dieet, dat uit verschillende fases bestaat. Ik heb inmiddels al een mooi resultaat bereikt en wat voor mij heel belangrijk is: mijn bloedsuikerwaardes blijven heel mooi laag en stabiel. Ik kan het iedereen aanbevelen. Maar voor alles wat men doet in het leven…je doet dit voor jezelf.

   anoniem

   Wil jij ook blij zijn en in een gezond lichaam wonen? Geloof me het is de moeite waard!

   Momentum® lifestyle programma

   Prijzen variëren:

   € 179,00
   pakket supplementen Momentum afslankkuur fase 1,
   exclusief consult
   email begeleiding

   € 190,00
   momentum afslankkuur,
   inclusief uitgebreide intakesessie
   wegen, meten, coaching
   duur 1uur

   € 70,00
   vervolg coaching consult
   duur 1 uur

   € 35,00
   vervolg coaching consult
   duur half uur

   Let op:
   regelmatig aantrekkelijke kortingsacties

   Kerstin te gast bij Life is Beautiful, RTL 4

   Aan jezelf werken is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven!