Ben je klaar voor de oversteek naar je ware zelf?

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Lees mijn verhaal

Mijn weg naar healing en het healerschap

Ik ben Kerstin Willems. Mijn pad op het gebied van healing tot nu toe was een leerschool van 26 jaar en het leven zelf. Ik ben als werktuig voor de hogere wereld geboren en het is mijn levensmissie, maar eerst moest ik ‘wakker’ worden en mij dat realiseren. Dat ging gepaard met vooral ongeloof, twijfels en heel veel angsten. Ik was heel erg onzeker en maakte mij het liefst onzichtbaar. Mijn gave was een veilige plek voor mijzelf en niet iets om mee te werken.

Het was een must om in eerste instantie zélf mijn innerlijke krachtbron aan te boren en te leren gebruiken. Grondig zelfonderzoek en het oplossen van mijn eigen blokkades en trauma’s hoorde daar ook bij. Dat ging alles behalve liefdevol en zachtzinnig. In die groeiperiode heb ik geleerd hoe ontzettend belangrijk het is om mensen die voor healing komen liefdevol, met geduld en compassie te behandelen.

Mijn hart is mijn kompas, die me feilloos de weg aangeeft via mijn intuïtie. Wat het hart je ingeeft gaat vaak lijnrecht in tegen wat de omgeving en de gevestigde orde ervan vindt. Soms moet je echt in het diepe springen. Hierbij word ik onvoorwaardelijk gesteund, geleid en (nog steeds) opgeleid door mijn geliefde spirituele familie, gidsen en geestelijke leraren, met naast mij mijn geliefde maatje, ook mijn leraar en mentor.

Zij ondersteunen en helpen mij 24/7 op de grens tussen twee werelden waar ik mij gemakkelijk heen en weer beweeg. Ik leer vanuit de andere dimensies nieuwe healing technieken en ben expert in mijn vakgebied geworden. Zelf noem ik het ‘next level healing’. Ik weet dat er een dag komt dat ik mijn kennis ga doorgeven aan een nieuwe generatie healers.

Ik ben alle mensen die ik tot nu toe heb mogen helpen ontzettend dankbaar dat ik hun heb mogen behandelen. Elke behandeling was bijzonder en uniek, geen één hetzelfde. Ik heb zoveel van hun geleerd. Het waren minstens achtduizend sessies waarin ik mensen heb behandeld (oeps, we hebben dat een keer uitgerekend en dat is vonden we zelf ook wel heel veel!), geadviseerd en een waardevolle bijdrage heb mogen leveren aan hun levensvraagstukken.

In afstemming voordat ik aan een healing behandeling begin

“Zoals een bloem de zon nodig heeft om bloem te worden, zo heeft een mens de liefde nodig om mens te worden”

– Phil Bouwmans

Hoe het allemaal begon…

Ik ben geboren in het naoorlogse Berlijn als zeer hoog sensitief kind. In de wereld van toen was er geen ruimte voor heldere gaven. Het was niet zo vanzelfsprekend als tegenwoordig.  Mijn kinderjaren in Berlijn hebben mij enorm gevormd. Het was een heel eenvoudig leven met zeer veel discipline. Ik heb toen al geleerd dat je alleen maar door hard werken je plekje kunt veroveren in de wereld. Eind jaren 60 verhuisde ons gezin naar Nederland. Geen taalcursus, geen inburgering; hard werken. Ik werd vreselijk gepest over mijn Duits zijn en heb alles op alles gezet om zo snel mogelijk en zo goed mogelijk Nederlands te leren. Op een gegeven moment heb ik mijn heldere gaven diep weggestopt. Ik kon er niets mee.

Op een dag, begin jaren 90 van de vorige eeuw, kreeg ik voor de spiegel in de badkamer een zeer ingrijpend visioen. Ik wilde net mijn haar gaan kammen toen mijn geliefde grootmoeder in de spiegel verscheen. Zij keek mij vanuit de spiegel aan en begon in het Duits tegen mij te spreken. Zij vertelde mij dat de tijd was aangebroken om aan de slag te gaan met mijn talenten. Ik mocht het niet langer uitstellen. Het moment van mijn grote ommekeer was aangebroken.

Grootmoeder was destijds al meer dan 20 jaar aan gene zijde. Ze had vast geen flauw benul dat toen de tijd er nog helemaal niet rijp voor was. Iedereen spijkerde destijds heel eenvoudig een bord op de deur. Ik wilde geen bord op mijn deur maar een professionele healingpraktijk. De hogere wereld had de oplossing. Ik werd ik geleid om mij te bekwamen in de natuurgeneeskunde.

Mijn healerschap werd ingelijfd in een mooi holistisch behandelconcept. In 1998 sloot ik mij aan bij de beroepsorganisatie NOAG, die ook mijn healerschap erkende. Ik moest naast mijn certificaten als bewijs 5 getuigenissen van geslaagde healing indienen. Vol overgave heb ik gewerkt in al mijn disciplines, toen nog met een parttime baan ernaast. Ik heb mijn kennis enorm mogen verdiepen met de tot aan de dag van vandaag 40 verplichte nascholingsuren per jaar. De praktijk had toen de naam Praktijk Rehmed, Natuurgeneeswijzen & Gewichtsbeheersing. Met de komst van internet en de crisis in 2008 begon een andere wind te waaien in therapeutenland. Mensen krijgen steeds minder vergoed door de zorgverzekeraars. Mensen zoeken hun weg op het internet.

 

Groter bewustzijn ondanks de hoge verwachtingen van de maatschappij

De afgelopen jaren is er veel in ontwikkeling. Bij mij persoonlijk, in het healerschap maar ook in de wereld. De druk op mensen wordt continu hoger. We “moeten” steeds meer. Mensen worden sneller ziek, raken sneller oververmoeid, zijn sneller overprikkeld. Daarnaast wordt het bewustzijn gelukkig steeds groter en is mijn ervaring dat steeds meer mensen open staan voor spiritualiteit, energiewerk en healing. De vooroordelen brokkelen af. Mijn levensopdracht mag eindelijk hélemaal het licht zien.

De tijd is gekomen om nog meer naar buiten te treden met mijn healerschap en veel meer van mijzelf te laten horen. Dat is best wel wennen voor mij maar ik mag mijn bescheiden aard nu echt wat meer loslaten. Mijn rugzak vol met kennis van de natuurgeneeskundige vakgebieden blijf ik natuurlijk gebruiken voor mensen die het nodig hebben, zeker bij mensen met fysieke klachten. Met mijn derde oog, gecombineerd met alle kennis, kan ik in helikopterview heel snel overzien en invoelen waar bij iemand (die daarom vraagt!) een zwakke plek zit. De mensen die in de praktijk komen zien mij volledig als healer, ze komen zelfs van ver voor mijn expertise. Mijn healerschap mag er eindelijk helemaal zijn, de cirkel is rond.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

Uitgelegd wat ik doe in een video

In gesprek met Wendy Broersen

465 Views
9 jaar geleden

9 augustus 2015: Aansluitend op het interview met Tineke Verburg voor het programma Supervrouwen op ...

Mijn vorming op het gebied van healing, spiritualiteit en coaching

 • Practising Healer, HPAI, Engeland, 1994
 • Speaker & Demonstrator, CSSI, Engeland, 1995
 • Healer & Counsellor, HPAI, Engeland, 1996
 • Psychological Disorders Counselling Skills, HPAI, Engeland, 1996
 • Medium Counsellor, CSSI, Engeland, 1996
 • Bereavement & Loss Counselling Skills, HPAI, Engeland, 1996
 • Minister, CSSI, Engeland, 2002
 • Reiki, Ushi System of Natural Healing, 1e, 2e en 3e graad Mastership, 2003
 • Reiki, Tera-Mai, Golden Elemental Earth Healing Energy, 1e en 2e graad, 2006
 • De verborgen kracht van licht en kleur, Instituut voor Kleurenpunctuur, 2014
 • Kristal Healing, Lichtpuntje Kristallen, 2014
 • Basismodule Kleurenpunctuur voor Therapeuten, 2015
 • Stervensbegeleiding met licht en kleur, 2015
 • Kleurlichtbehandelingen bij depressie en stress, 2016
 • Kleurenpunctuur bij verslavingen, 2016
 • Kristallen binnen de Kleurenpunctuur, 2017
 • Prenatale behandelingen met kleur en licht, 2017
 • Module opleiding kleurenpunctuur conflictoplossing deel 1, 2018
 • Dolphins of Atlantis Energy Attunement, Rev E. Marquez, USA, 2018
 • Module opleiding kleurenpunctuur conflictoplossing deel 2, 2019
 • Spiritueel Coach op een spirituele advieslijn, 2011 t/m 2014

Mijn vorming op het gebied van natuurgeneeswijzen

In 1999 ben ik afgestudeerd voor MBO Fytotherapie (kruidengeneeskunde en in 2001 haalde ik het HBO diploma Orthomoleculair therapeut. In 2004 studeerde ik af voor HBO Medische Basiskennis en in 2009 voor het HBO diploma Orthomoleculair afslankconsulent.

Bijzonder ervaringsverhaal

Omdat ik met een aantal verkeerde denk- en leefpatronen worstelde, raadde een vriendin mij aan om bij Kerstin een aura healing te laten doen. Dat bestaat uit een intake gesprek en daarna – afhankelijk van de hulpvraag – meerdere sessies. Ik heb alle sessies ervaren als een reis naar binnen waarbij al mijn zintuigen, tot het zesde aan toe, geprikkeld werden door fijne aanrakingen, mooie muziek, heerlijk geurende etherische oliën en motiverende, inspirerende gesprekken. Tijdens al onze gesprekken heeft Kerstin heeft mij vele ideeën en inzichten aangereikt om mee verder te kunnen in mijn leven en ik ga zeker ieder jaar terug voor mijn “APK”.

Anoniem

Ik neem je mee op reis naar binnen.

Het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven is de ontmoeting met je innerlijke zelf.

Kerstin Willems

Kerstin Willems

We zullen zo snel mogelijk je vragen beantwoorden

I will be back soon

Kerstin Willems
Start Chat with:
chat